Internet kampanja: Pay per click (PPC)

PLAĆANJE PO KLIKU

Plaćanje po kliku (PPC) je efikasna marketinčka web kampanjaPay per click (PPC) oglašavanje (prevedeno: plaćanje po kliku) je ono u kojem sami odlučujemo o mesečnom budžetu koji želimo (ili možemo) da potrošimo za reklamiranje našeg web sajta, odnosno onoga što na njemu prodajemo. Dobra strana ovog oglašavanja je u tome što plaćamo samo onda kada potencijalni kupac zaista klikne na naš oglas koji se nalazi na nekom drugom sajtu.

 

Plaćanje po kliku oglašavanje je jedan od efikasnijih načina da brzo i precizno privučemo potencijalne kupce.
 Jer, podsećam, osnovni zadatak svakog internet marketinga je u tome da omogući potencijalnim kupcima da što lakše pronađu naš web sajt (ili web shop), uđu na njega i naravno - kupe naše proizvode ili usluge.

Za vas bih mogao da uradim i upravljam ovom oglasnom kampanjom, kontrolišem da li je Vaš budžet pravilno raspoređen i da se pobrinem da za svoj novac - dobijete najviše.

Moja usluga uključuje istraživanje i odabir najboljih ključnih reči za ovu vrstu internet kampanje. Ključne reči, naravno, moraju da budu utemeljene na sadržaju vašeg web sajta.


A zatim sledi:

- Pokretanje kampanje, odnosno aktiviranje korisničkog računa, kreiranje i pisanje više oglasa, dodavanje odabranih ključnih reči i postavljanje konverzije.

- Optimizacija PPC kampanje koja podrazumeva da će posle ovoga ona privući više klikova po nižoj ceni klika i ostvariti, samim tim, bolje rezultate za određene konverzije. Optimizacija kampanje se, obično, radi svakog dana.

- Izveštavanje o kompanji omogućiće vam da, u svakom trenutku, znate kakvi su rezultati internet oglašavanja, a tu sam i da vam uvek pružim dodatne i konkretne savete.

Suština moje ponude ovde je, dakle, da za vas odaberem prave ključne reči, postavim marketinški proračun, dizajniram prepoznatljiv i efikasan tekstualni oglas, postavim korisnički račun za promotivne svrhe i marketing kampanju i da redovno pratim statistiku.

Kada se ova internet kampanja završi, daću vam portpunu analizu oglašavanja o tome koliko je i kakvih poseta bilo na vašem web sajtu tokom ovog perioda.

Copyright © 2013-2017 Top Web Design. All rights reserved. Designed by Dušan Marinović.

Goto Top
JoomShaper