Kako najlakše utvrditi da li je vaš sajt zreo za promene? 

REDIZAJN POSTOJEĆEG WEB SAJTA

 

Redizajn postojećeg sajtaImate već svoj sajt. Ali ste nezadovoljni njegovom funkcionalnošću i izgledom? OK. Napraviću vam novi ili jednostavno - redizajnirati postojeći. Ali, treba da znate da je to, ponekad, teži posao nego kad se počinje od nule. 

 

Pre toga, hajde da sebi postavimo nekoliko pitanja.

Na primer, da li je Vaš web sajt aktuelan, dostupan i vidlljiv na različitim Internet pretraživačima? Odnosno, da li je i kada poslednji put ažuriran? Da li su se informacije na njemu poprilično "ubajatile"? Ako jesu - to je najgora moguća varijanta za vaše ozbiljno predstavljanje na Netu?

Idemo dalje...

Kako se stranice vašeg sajta učitavaju, brzo ili sporo? Da li se stranice sajta lako nalazi na pretraživačima (Google, Yahoo), odnosno, da li zadavanjem ključnih reči dolazite brzo do vaše Internet prezentacije?

Jeste li iskreno zadovoljni izgledom i dizajnom svog sajta? Sviđa li Vam se njegov interfejs, njegova veličina na monitoru, čitljivost? Mislite li da su slova previše sitna i da to odbija posetioce od daljeg čitanja teksta na vašem sajtu? A da su ilustracije i fotke na njemu male, hajde da otvoreno kažemo, zastarele i neubedljive?

Ima li na Vašem sajtu "rupa", fotografija koje se ne prikazuju i linkova koji "ne rade" kad se kliknu?

Da li vam se čini da Vaš postojeći sajt ne odražava, u dovoljnoj meri, vizuelni identitet vaše firme i delatnosti? Da vaša konkurencija ima kudikamo lepše, i po formi i sadržaju, bolje i privlačnije web prezentacije?

Nije nebitno ni ovo…

Da li ste se već pitali šta bi trebalo konkretno učiniti da se, osim njegovog lepšeg izgleda, uradi i na samom sadržaju web sajta? Odnosno, da li ste se pitali koliko vam je sajt realno informativan, jasan, pregledan pa i logičan za pretraživanje? Nudi li on nedvosmisleni poziv na akciju posetioca, na neposrednu kupovinu vaših proizvoda i usluga?

Upitajmo se da li je sajt dovoljno pismen, gramatički ispravan i u duhu našeg književnog jezika? Obiluje li nepotrebnim i besmislenim birokratko-tehnokratskim frazama, nepotrebnim rečima, pleonazmima, tuđicama… koje samo dodatno zbunjuju posetioce a ne nudi im konkretnu ponudu, akciju, u stvari - neposrednu kupovinu vaših proizvoda i usluga?

Da li biste bili spremni da, uz moju kraću i praktičnu stručnu obuku, počnete sami da ažurirate i uređujete svoj web sajt? Da sami napravite i "okačite" na svoj sajt nove tekstove ili obrišete stare, postavite nove fotografije, objavite nove cene, najavite primamljive popuste, promotivne akcije… pa i napravite sami neku novu stranicu svog web sajta?

Ako ste potvrdno odgovorili na većinu ovih pitanja i mislite da su vašem sajtu potrebne promene - očigledno je da treba nešto uraditi.

Redizajn ili rekonstrukcija sajta, ponekad, može biti teži i zahtevniji posao od pravljenja potpuno nove web prezentacije. Ali, ne brinite… O svemu se možemo dogovoriti. I zajedno uraditi ovaj poprilični i ne baš jednostavan posao. Ali tvrdim - biće sve urađeno na obostrano zadovoljstvo!

Zato bi bilo dobro da se prvo čujemo. I odlučimo zajedno kako da najbezbolnije unapredimo vaš postojeći sajt pa time i - vaš biznis.

Slobodno me pozovite. Moji brojevi telefona su u gornjem levom uglu ove stranice. Ništa ne možete izgubiti...

Ali, da se razumemo, ja ovo ne radim besplatno. Tu sam da vam pomognem savetom ali i da vam naplatim svoje znanje, iskustvo i rad. No, bez obzira na to iskreno ću vam pomoći u onome što, sticajam okolnosti, možda ne možete ili nemate vremena da uradite sami na webu.

Odluka je zato sada na vama.

Međutim, ukoliko niste još potpuno sigurni šta bi vam najviše odgovaralo, kliknite na Upit za redizajn starog sajta kako biste mi pomogli da vam, posle male ankete, preciznije i, naravno, besplatno, odgovorim i ponudim cenu za ono što biste želeli da uradite sa svojim sajtom. Anketa traje svega nekoliko minuta a meni će mnogo pomoći da vam dam što realniju ponudu.

Čujemo se.

Copyright © 2013-2017 Top Web Design. All rights reserved. Designed by Dušan Marinović.

Goto Top
JoomShaper