Bogatije web rešenje za zahtevnije poslovne ljude

BUSINESS TWD PAKET

 

Business TWD PaketOvo rešenje predlažem firmama koje na internetu žele detaljnije da predstave svoje proizvode i usluge, odnosno da se pokažu domaćim i stranim partnerima i klijentima na malo - širi i konformniji način.

Biznis TWD paket je namenjen prevashodno poslovnim ljudima i preduzećima kojima je stalo da se, osim na domaćem, predstave potencijalnim partnerima i klijentima u inostranstvu i to na - pravi način.

Paket je nešto skuplji od prethodnog ali zato pruža veše fleksibilnih mogućnosti za našu promociju, kao i onoga do čega nam je posebno stalo da predstavimo našim postojećim i potencijalnim klijentima. Osim više stranica i raskošnijeg izgleda, sa više modula, fotografija i animacija, ovaj paket može da se uradi i "raspakuje" i na više jezika što mu daje i "međunarodni šmek". Kada to kažem mislim pre svega na one naše proizvođače i trgovce kojima je srpsko tržište postalo malo i koji ozbiljno razmišljaju da krenu u osvajanje stranog. Zato je veoma logično da se takvom tržištu i obratimo putem ovakvog web sajta jer će i to uveliko doprineti našem kvalitetnom predstavljanju inostranim partnerima i kupcima. A to znači i - na njihovom jeziku.

Dakle, Business TWD Paket je odlično rešenje za uvozno-izvozne firme, veletrgovine, turističke agencije, trgovce, osiguravajuća i lizing društva, banke, političke stranke, fabrike, lokalne samouprave, fakultete, muzeje, umetnike... odnosno za sve one koji nameravaju da se, osim domaćoj, obrate i inostranoj publici i tržištu.

Paket obuhvata:

  • Više idejnih rešenje, dizajn i izradu web sajta od 12 do 15 strana
  • Izradu web sajta koji je prilagodljiv i čitljiv na svim računarima, tabletima i pametnim mobilnim telefonima
  • Obradu i uklapanje do 30 slika na web sajtu
  • Do četiri dodatna modula po želji (kursna lista, anketa, brojač poseta, animacija, video, audio, galerija slika, slajd šou i sl)
  • Kontakt formular (kontakt direktno sa sajta) i mapu sedišta firme
  • Godinu dana besplatan hosting i domen (.rs, .com, .info, .co.rs, .edu, .biz) za Vaš web sajt
  • Optimizaciju web sajta za pretraživače (SEO - Search Engine Optimization) 
  • Postavljanje prezentacije na server i testiranje na različitim platformama tokom narednih desetak dana
  • Kraću obuku za samostalno održavanje i ažuriranje web sajta.

Copyright © 2013-2017 Top Web Design. All rights reserved. Designed by Dušan Marinović.

Goto Top
JoomShaper