Zamislite šta biste sve želeli da imate na svom sajtu i… dobićete to!

ALL INCLUSIVE TWD PAKET

 

All Inclusive TWD PaketSamo ime mu kaže: sve je uključeno u cenu! Kolika će ona zaista biti - zavisi od posebnih zahteva, dužine i složenosti mog rada i od toga koliko možete realno da platite za ovaj stvarno izuzetan sajt.

All Inclusive TWD paket je optimalno rešenje za one koji žele da se predstave publici sa većim obimom informacija o svom radu. To podrazumeva da će na sajtu biti dosta teksta, fotografija, animacija, audio i video materijala, multimedije… I još mnogo toga! 

Paket omogućava da na webu predstavimo doslovno sve naše proizvode i usluge, ali i da ih svakodnevno, shodno potrebama, menjamo sami. Na taj način moći ćemo da, gotovo u realnom vremenu, informišemo naše klijente o novim cenama, popustima, predstojećim događajima… Posle obuke kako da sami uređujete i dopunjujete svoj sajt novim tekstovima i fotografijama, moje usluge održavanja sajta neće vam više biti potrebne što znači da ćete i na tome uštedeti. 

Kome preporučujem ovaj paket?

Svima koji žele maksimum od svog web sajta, onima koji su razumeli da on može da postane njihova nova (virtuelna) prodavnica, onima koji nameravaju da prodaju svoje znanje, umetinička dela, fizičke ili digitalne proizvode, usluge... Ukratko: No limit!

Ovo je, dakle, paket koji ne poznaje granice.

Zamislite šta biste sve želeli da imate na svom web sajtu i - dobićete to! Nemoguće gotovo da ne postoji kada je reč o CMS sajtovima, a posebno dobra vest je i da će vaš sajt moći da odgledaju i lako pročitaju svi: i korisnici klasičnih računara i laptopova, i tableta i pametnih mobilnih telefona zahvaljujući tzv. responsive layout-u u kojem upravo i radim novu generaciju svojih sajtova. Jedina, ali i ozbiljna prepreka može biti u tome koliko ste u mogućnosti da platite veliki rad na ovakvom sajtu. No, dobro, i o tome možemo da se dogovorimo i pronađemo neko obostrano i prihvatljivo rešenje.

Paket obuhvata:

  • Više idejnih rešenja, originalni dizajn i izradu web sajta do 50 strana
  • Obradu i uklapanje do 100 slika na web sajtu
  • Neograničeni broj dodatnih modula (galerija slika, slide-show, vesti, forum, katalog proizvoda, kursna lista, vremenska prognoza, mali oglasi, brojač poseta, ankete, animacija, multimedija, komentari posetilaca, kontakt formular, mapa i sl)
  • Godinu dana besplatan hosting i domen za web sajt
  • Optimizacija web sajta za pretraživače (SEO)
  • Postavljanje prezentacije na server i testiranje na različitim platformama narednih desetak dana
  • Pregled sajta na svim raspoloživim mobilnim uređajima
  • Obuku za samostalno održavanje i ažuriranje web sajta.

 …….

Ukoliko niste sigurni koji bi Vam TWD paket najviše odgovarao, kliknite na Upit za izradu web sajta kako biste mi pomogli da vam, posle male ankete, precizno odgovorim i dam  konkretnu cenu za ono što biste želeli da uradite. 

Copyright © 2013-2017 Top Web Design. All rights reserved. Designed by Dušan Marinović.

Goto Top
JoomShaper