Izrada web sajtova: više opcija za različite potrebe

ČETIRI PAKETA: MINI, STANDARD, BUSINESS I ALL INCLUSIV

 

Izrada web sajtova - od početkaVišegodišnje iskustvo pokazuje da postoje četiri vrste klijenata. Oni kojima je potreban mini sajt poput letka ili flajera, oni koji su za klasičan sajt (standard), treći koji žele da podrobnije predstave svoj posao (business) i oni četvrti - koji bi da imaju ekstra sajt i da preko njega prodaju svoje proizvode i usluge, u zemlji i inostranstvu (all inclusive). Za sve te specifične potrebe spremio sam četiri web paketa. Raspakujmo ih zajedno...

Na osnovu te najšire podele klijenata napravio sam, kao okvir za razmišljanje, ČETIRI WEB PAKETA koje sada mogu da ponudim i vama po, rekao bih - veoma povoljnim cenama.

Reč je o CMS (Content Management System) dinamičkim web sajtovima, odnosno onim koji Vam pružaju mogućnost  da ih sami održavate i ažurirate. Značajno je istaći da, bez obzira o kom se TWD paketu radi, za svaki pojedinačni web sajt pravim poseban templejt i dizajn.

Posebno napominjem da su moji novi sajtovi (kao i ovaj na kome se upravo nalazite!) POTPUNO PRILAGOĐENI ZA PRIKAZ I ČITANJE NA SVIM PAMETNIM MOBILNIM TELEFONIMA, TABLET RAČUNARIMA, LAPTOPOVIMA I DESKTOP KOMPJUTERIMA.

S obzirom na to da danas više od 90% postojećih web sajtova u svetu NEMA TU MOGUĆNOST da se automatski prilagođavaju ekranu uređaja svakog posebnog korisnika, a da se sve više surfovanja po Netu i kupovina obavlja upravo preko mobilnih telefona i tablet računara - bićete, tvrdim, u velikoj startnoj prednosti u odnosu na svoju konkurenciju. Jer moje web sajtove, koje projektujem i pravim u tzv. responsive layout-u, mogu doslovno da vide i jasno pročitaju, upravo zbog te PRILAGODLJIVOSTI SVAKOM EKRANUsvi korinici Web-a na svetu, bez obzira na uređaj koji koriste za pretraživanje Interneta

Paketi koje Vam ovde nudim mogu se preplitati i kombinovati međusobno. Zato su oni samo dobra polazna osnova za razmišljanje kako da zajedno napravimo ODLIČAN, PREGLEDAN, DOPADLJIV, FUNKCIONALAN, LAKO DOSTUPAN, JASAN i pre svega - ZA VAS KORISTAN WEB SAJT koji će vam, bez ikakve dileme, pomoći u poslu i promociji onoga što radite.

Da vidimo šta u svojoj osnovi sadrži svaki od ovih web paketa. Za vas sam spremio MINI, STANDARD, BIZNIS i AL INKLUZIV PAKET pa pogledajmo svaki od njih klikom na jednu od četiri ikone. 

MiniPaket1

  STANDARDPaket4  BusinessPaket4     AllinclusivePaket4

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko niste sigurni koji bi vam TWD paket najviše odgovarao, kliknite na Upit za izradu web sajta kako biste mi pomogli da vam, posle male ankete, precizno odgovorim i dam  konkretnu cenu za ono što biste želeli da uradite. 

Copyright © 2013-2017 Top Web Design. All rights reserved. Designed by Dušan Marinović.

Goto Top
JoomShaper